Max Lalander

Klickde in på games online för en liten stund sedan för att kolla hur det gick för Örebros J18elit. Matchen slutade 14-1 till Örebro. Isens kung den här kvällen måste ha varit Max Lalander som stod för otroliga 6+3!



Kumlas J18 då? Jo segerdansen fortsätter! Men frågan är om Johan Thungren fortsätter göra mål eller om det blir ytterligare en måltorka på cirka 2 månader?


/07.50

Enkel dans!

Äntligen så fick vi dansa igen! Inte en vinst på 3 matcher men i söndags blev då dags igen!

Luta er tillbaka och njut!


Ledigt för vissa

Bergström är ledig ikväll och åker in till bunkern för o se matchen mellan Örebro - Leksand ikväll. Fernström tränar på som vanligt.

***

Vinst i söndags borta mot Nora! Siffrorna skrevs till 2-9. Bergströms måltorka fortsätter..



/ Svenska

100% ANTIBOFORS

hej och hå svenska 2. Träning en sådan här fin Fredagkväll och många skrällar kom just denna kväll. MR #33 kommer ut i mjukis overall. snacka om en BOMB i hockeysverige. Patrik "som en finne i arslet" Josefsson sätter en  fredagsstraff. Jag och nummer #21 William Åhlund ska in på derbyt imorgon kan bara säga som ett stalltips att Sockerconny gör 3 points imorgon och fixar en rödvitt seger. Slutsiffror blir 6-2 till rödvitt.

/Spiderman 3

Gissa hockeyrumpan

Gissa vem som har den sexiga hockeyrumpan! Först med rätt svar vinner en heldag med William Öhbom!


Vems rumpa?

5-5

En poäng är bättre än noll.

/piggelin


Dagens konversation

SMS från Fernström till Bergström 19.19:
Hur känns nacken? /Enkeldans

SMS från Bergström till Fernström 19.23:
Inget vidare. En komplicerad låsning i nacken. Får behandling av klubbläkaren... Försöker att kunna bli spelklar inför morgondagens match.. /Rehab

SMS från Fernström till Bergström 19.30:
Illa /Daniel Corso

SMS från Bergström till Fernström 19.31:
Illa för dig på matchen när jag lurar upp dig på läktaren..

SMS från Fernström till Bergström 19.32:
Ska du göra självmål ?



Vi kan nu berätta att vi inleder ett samarbete med www.enkeldans.blogg.se . Enkeldans som skapades av Amanda Rumler och Markus Fernström för endast ett par dagar sedan men har redan över 180 besökare om dagen.

/Succé

Sagt under dagens träning

  • Cristoffer Lybeck till ferna strax innan träningen ska börja: Skriv till Amanda sen att jag satte mina straffar på dig. Vad händer? Jo som allttid bränner Lyb sina straffar och sin ända positiva publicitet på enkeldans förblir en dröm.
  • Ferna till Cerins: Är det din morsa på läktaren? Nej det är min farmor! Nej mormor!
  • Stefan Angbäck till Ferna: Vågar du slå vad om en cola på fredagsstraffarna? Som att sno godis från småbarn visade det sig.
  • Brandin till laget: Alla vill ha mig.
  • Ferna till Berga: Wanna go? 2 sekunder senare ligger bergström på isen med tröjan över huvudet och en befarad nackskada.
  • Leffe till Bringa: Du kör som vanligt full fart med huvet neråt och tvärstannar på offensiva blålinjen så hela femman åker offside.
  • General manager till Ferna: Har du legat på ett cykelställ inatt?
  • Lybeck till Ferna: Fyfan vad taskigt det där du sa till Amanda igår! men hon ska inte ta bort det! Så idag får du säga något snällt om mig till henne.

 
/Vagenmotelit - hockeyflank 
       3                    2


Henrik Södergren

Henrik Södergren blir idag en riktig man även om han har haft hår på bröstet sedan trean så får han för första gången ikväll gå på krogen ! Ett stort grattis från redaktionen!









Konkurrens

Det är en hel del konkurrens just nu på bloggmarknaden! Den senaste utmanaren till Vagenmotelit heter www.enkeldans.blogg.se . Undertecknad blev utsedd till veckans babe av just enkeldans!
Men hur går det för hockeyflank? Jo visst dem har sina ljusa stunder men vagenmotelit är och kommer alltid att vara storebror!

J18 Div 1 C, Ishalls ranking!

Redaktionen har rankat J18 Div 1 C lagens ishallar. Det är bara bortalagens ishallar som är rankade.

12. Sala Ishall (Sala) Omklädningsrummen består av baracker. Ishallen är pisskall och isen är sällan hel.

11. ACTA Hallen (Kungsör) Även här får man byta om i små baracker. Man får gå cirka 20 meter utomhus för att komma in i ishallen som det oftast är kallare än utomhus. Cafeterian skulle kunna vara bättre.

10. Bernehov (Fellingsbro) Hallen blev klar för endast ett par månader sedan men dem glömde en liten detalj vid bygget.. OMKLÄDNINGSRUM! Man får byta om i ett par baracker cirka 70 meter ifrån ishallen. För att få vatten i duscharna så får man stå och dra i en kedja. Vägen till ishallen från omklädningsrummen är bara delvis asfalterade så vissa sträckor består av grus och lera. Hallen då? Iskall och för varje puck som skjuts i sargen tappar man en liten del av hörseln.

9. Fagerliden (Fagersta) Sveriges minsta omklädningsrum. 2 duschar. Mögel. Läktaren är hyffsad.

8. Dynohallen (Nora) Även här gäller baracker. Båsen i hallen är alldeles för små. Istället för plexiglas används här galler!

7. Trängen (Örebro) Omklädningsrummen är bra. Hallen är kass! För att se linjerna på planen så får man åka runt med förstoringsglas framför ögonen. Nybyggd cafeteria!

6. GB Hallen (Flen) I Daimstrutens hemstad finns GB Hallen. Hallen byggdes 1999 så den är inte allt för gammal. Läktarna får klart godkänt och omklädningrummen duger.

5. Sparbankens Ishall (Arboga) Puck över belysningen är inte allt för ovanligt här med tanke på att det är grymt lågt i tak. Hallen är fin med läktare runtom men man vet aldrig om man får byta om i baracker eller om man får byta om inne i hallen.

4. Surahallen (Surahammar) Stora och fina omklädningsrum. Man får en skön känsla när man spelar här. Läktarna går runtom rinken.

3. Lindehov (Lindlöven) En klassisk ishall. Omklädningsrummen är lite små men cafeterian är av hög klass och det är just tack vare den som Lindehov tar en tredjeplacering!

2. Ishallen (Köping) Mupparnas hemstad har en fin ishall som liknar Sparbankens Ishall i Arboga. Omklädningsrummen kan man inte klaga på. Otroligt skön is.

1. ABB Arena (Västerås) Seriens klart finaste! Riktigt stora omklädningsrum. Hela anläggningen är otroligt fin. Duscharna skulle kunna vara varmare men en bastu räddar förstaplaceringen !

Bergström större än Strömberg !

Kumlas Oscar Bergström är större än allsvenskans poängkung Conny Strömberg! Iallafall i Ove Jensens ögon. Både Conny och Oscar har för ett tag sen varit inne på Eaglesport och beställt CCM U+ Crazy Light skridskorna. Men CCM skickade bara ett par pch sedan skulle nästa par skridskor komma. Och det är ju klart att Oscar Bergström Kumla Hockeys egna Ryan Gunderson ska få skridskorna först! Och eftersom Oscar nu har fått dem före Conny så kan vi räkna med minst 64 poäng från Bergströms sticka när den sista matchen är spelad!

/Simpsons

Citat

Jobb för både #18 och #33 just nu och #18 snappade upp ett citat från frukost rasten av citat maskinen André Angbäck.

#18 : Fan vad trött jag är!
#6 : Jag med!
#18 : när gick du och la dig då?
#6 : jag försöker vända på dygnet men tror hon var 03.00!
#18 : Konstigt att du är trött då?






Fick en skrivtorka igår men så snappade jag upp ett tips från rookien Persson.


Lybbe är tillbaka från sin avstängning! Grattis från redaktionen!


/Sen träning

Kirunas stolthet

imorgon på träningen får vi ett kändisbesök influgen från KIRUNA av alla städer i Sverige. Mathias "Pekka" Lindmark kommer tillbaka till våran kära hall efter pappaledigheten. Kommentar från bloggen : nu kommer den fan igen .
Pekka som är kirunas främsta hockeylirare någonsin har spelat för IFK Kumla , Björklöven , Örebro och Rögle under sin storhetstid. Våran kära #33 har fått sina rutor av just guden Pekka.
Enligt Pekka har Kiruna aldrig fostrat en bra hockeyspelare än sig själv hmmm? Börje Salming , Andreas Hadlöv , Hans Särkijärvi. Pekka som var tränare för oss förra året slängde ur sig många citat. Här kommer några: Sasha=Kung, Oscar! skaffa aldrig fruntimmer dom förstör bara ens karriär. Jag kan byta om på 6 min !
Pekka ansåg sig som den starkaste i Kumla Hockey. Den enda hockeyspelare som var starkare var Alexander Beliavski (Lettisk Landslag spelare)
Kumla hockeys Jens "Väggen" Iwarsson lägger med stor sannolighet handskarna på hyllan. Då öppnas en plats åt allas favorit #33!!!! Kul för han!
/ Praktik = CHILL

Tung vecka

Förlust i onsdags mot Arboga med 2-8. Förlust igår med 22-0 mot ett starkt Sunne. Förlust idag mot Västerås med 5-1. 12 pass på 7 dagar.


/vem kan slå filip o fredrik


Hacka gurka !

Veckan som har gått har nog inte varit den bästa i min och #33 karriärer. 2-8 mot Arboga för både #18 och #33 och idag en svidande förlöst med hela 22-0 uppe i värmlandsskogarna. Bussen går vidare till gurkstaden i gnällbältet västmanland. Jag har funderat hur man ska kunna få #33 tät! Ta en tub silikon och täta han till stolparna men men det är bara mitt tips.
Träningen i Fredags vart en otäck händelse för spelarna i j18 då vår nye spelare Niclas Dahlberg blev tacklad och landade olyckligt med bakhuvudet i sargen. Otur? kan man säga.
Vi laddar för att dansa som aldrig förr imorgon! 3 poäng i bagaget och jag lovar att vi blir ostoppbara.
tänker lägga upp en bild på en våra läsare och jag tror alla vet vem det är men jag kan säga att det kan vara världens bästa 29a? nja iallafall sveriges bästa
/Jersey shore

Under isen

Nyss kommit hem efter första förlusten i årets J18 serie. Stryk med 2-8 mot ett starkt Arboga. Min insats? Katastrofalt jävla dåligt! Helt under isen idag.. Överstruken geting i Expressen.
Bergström då? Jo han gör en stabil insats. Finns inte så mycket att göra en sån här match. 3 getingar får han.




/ Grandiosa

Gameday

Klockan är nu 08.11, jag har nyss klivit upp ur sängen en timma för tidigt. Har glömt att ställa om väckarklockan.. men sånt får man ta!


Adam Lind, en av Kumla hockeys bästa spelare under 2000-talet gästar idag Weiderman Buss Arena! Adam la av med hockeyn för tre säsonger sen men kommer idag att hyllas mellan första och andra perioden.


Adam Lind, en gigant med sina 203 cm och 112 kg


/minuten

33 KUNG

finns inget mer att säga än att 33 är världens bästa nummer 33!
/13-2

Onsdag

  • 10.00 Frivillig isvärmning.
  • 11.30 Gemensam lunch
  • 12.30 Autografskrivning på Maxi Ica Stormarknad
  • 13.00 Fria aktiviteter
  • 17.30 Matchsamling
  • 18.30 Gemensam uppvärmning
  • 19.10 Matchvärmning
  • 19.30 Fruktutdelning
  • 19.35 Sista taktikgenomgång
  • 19.45 Nedsläpp

Fjärde raka

Mycket dålig uppdatering nu från vagenmotelit. Ígår tog Kumla sin fjärde raka seger, Oscar Bergström går in och trycker dit en i nättaket. Filip Wallberg gör hattrick! belönas med en keps på isen!
Även hockeyflank spelade bra igår, dock inga mål från den sylvassa bloggaren.

Klicka gärna in på www.hockeyflank.blogg.se


/Fjärde raka hem och baka

RSS 2.0