Pizzeria ranking 2010!

Nu är det dags att ranka Kumlas pizzerior. Det jurryn (#33) tittar på är smak,pris och hur det är att äta på pizzerian.

Här är listan:

1. Pizzeria Svängen! Deras Panpizzor är det godaste man någonsin kan äta på en pizzeria. Priset är dock lite väl högt, 80kr för pizzan och 2 colaburkar.

2. Aramis! Pizzorna är mycket goda dock är bagarna lite för ojämna, dvs att ibland kan pizzorna bli perfekta men ibland bli lite brända. Priset ligger på 60kr för en Vesuvio med 2st colaburkar. Ett mycket bra pris för en mycket god pizza. Lokalen är dock i sämsta laget, men betyget blir ändå en andra plats.

3. Valentino! En mycket fin och trevlig pizzeria! Stenugnsbakade pizzor med mozzarellaost kan man aldrig säga nej till. Förutom när man ser priset...

4. Patricias! På en fin fjärdeplacering hittar vi Patricias! En pizzeria som har haft många ägare under den tiden pizzerian funnits. Pizzorna är hårt krittiserade av vissa men högt rankade av vissa, dock inte av Vagenmotelit.

5. Grillcenter! Var från början en korvmoj men har för något år sedan breddat ut sortimentet med att införskaffa sig en pizzaugn! Pizzorna får godkänt men inte mer. Priset ligger på ca 60kr här med.

6. Mona-Lisa är en pizzeria som många inte lägger märke till men pizzerian har fått 4 stjärnor utnämt av www.restaurangportal.se. Varför jag sätter Mona-lisa som nummer 6 är för att jag har för lite erfarenhet därifrån men har hört från många att det är väldigt goda pizzor där.

7. På 7:e plats kommer Maestro, en pizzeria som mer är som en resturang. Pizzorna får godkänt dem är dock väldigt flottiga vilket håller ner betyget. Servicen är jättebra, man behöver bara sätta sig sen så kommer kyparen och tar beställningen.

8. Delon! Pizzeria Delon är Hällabrottets stolthet. Pizzorna är goda men man måste ta sig ända ut på landet för att få en pizza i magen om man väljer Delon. Utkörning skulle verkligen vara något positivt för dem men man kan inte kräva allt. Betyget blir iallafall en stabil 8:e plats.

9. Semurg! Pizzorna smakar som på en vanlig lågbudget pizzeria och det ligger mitt ute i ingenstans, dock ett bra allternativ för bönderna som bor där i trakterna.

10. Sist på listan kommer Canaria, Pizzerian ligger hyffsat centralt men lokalen är dock dålig. Pizzorna är okej men inte mer. Positivt för Canaria är att dem har utkörning, dock har det hänt att det tar uppimot 2 timmar att få hem pizzan.


Nhl draft 2010!

Just nu kan man följa NHL-draften på Viasat Hockey, #33 har tagit åt sig uppdraget att övervaka Draften medans #18 ligger hemma och myser med frugan...

uppdates kommer när draften drar igång!

Här kommer ordningen:

#1 Edmonton Oilers: Taylor Hall
#2 Boston Bruins: Tyler Seguin
#3 Florida Panthers: Erik Gudbranson
#4 Columbus Blue Jackets: Ryan Johansen
#5 New York Islanders: Nino Niederreiter
#6 Tampa Bay Lightning: Brett Connolly

Äh nu går jag och lägger mig...

###

### Kumla Hockeys William Adolfsson eller ska man säga Tiger Woods? har dammat av golfklubborna och om rykterna stämmer så ska han snart till Usa för spel i PGA-touren!

### 18 på PEAB!

### David Göthlin lever just nu bara på Billys panpizzor?

### Lidas har fullt upp på kontoret med att göra varm choklad?

### 33an fortfarande frånvarande från träningarna, senaste ryktet är att han har skrivit på för finska mästarna TPS.

### Christian Dalmo nobbarbud ifrån Lindlöven.


/ Högen

33an på sjön

33an har gått och blivit fiskare, igår så åkte han upp till starkenbergs sommarstuga för att fiska. Som vanligt blev det en liten tävling om vem som får mest fisk på kroken! För ca 15 min sedan åkte kapten starkenberg och matros fernström ut för dem tredje fisketuren och 5 minuter senare fick 33an en gös på 55cm. Redan 5 efter det högg det igen, den gången var det en liten mindre gös. Ställningen just nu är: 13-10 till starkenberg! /Napp

33an har tagit semester?

Det är nu 3 veckor sedan 33an försvann från lagets träningar. Ryktena säger att 33an är ute på fotbollsplanen på kvällarna. Något som han själv nekar. Orsaken säger han är att det var för mycket plugg och för lite tid dem senaste veckorna men han säger till bloggen att han kommer att vara tillbaka under veckan. * Ny dokumentär serie på gång: Svenska hockeyfruar * 33an laddar för ytterligare ett rekordförsök. * Martin Setterman målskytt mot lillån. * GM ska bjuda 18 och 33 på middag? * Hockeyflank och vägen mot elit kommer inte att slås ihop. * www.vagenmotelit.blogg.se har fått en ny konkurrent. /Vattenskidor

Ledig dag

#18 tog sig i kragen och åkte och träna men frågan som alla ställde sig var: Vart fan är #33???!?!?!?
#18 ringde upp #33
#18: Ska du träna?
#33: Nej, ska plugga
#18: Kan jag låna en boll av dig?
#33: Måste ha den, ska spela senare.
Då fick 18 en snilleblixt genom huvudet skulle inte han plugga??
/ Back to skolan

RSS 2.0