J18 Div 1 C, Ishalls ranking!

Redaktionen har rankat J18 Div 1 C lagens ishallar. Det är bara bortalagens ishallar som är rankade.

12. Sala Ishall (Sala) Omklädningsrummen består av baracker. Ishallen är pisskall och isen är sällan hel.

11. ACTA Hallen (Kungsör) Även här får man byta om i små baracker. Man får gå cirka 20 meter utomhus för att komma in i ishallen som det oftast är kallare än utomhus. Cafeterian skulle kunna vara bättre.

10. Bernehov (Fellingsbro) Hallen blev klar för endast ett par månader sedan men dem glömde en liten detalj vid bygget.. OMKLÄDNINGSRUM! Man får byta om i ett par baracker cirka 70 meter ifrån ishallen. För att få vatten i duscharna så får man stå och dra i en kedja. Vägen till ishallen från omklädningsrummen är bara delvis asfalterade så vissa sträckor består av grus och lera. Hallen då? Iskall och för varje puck som skjuts i sargen tappar man en liten del av hörseln.

9. Fagerliden (Fagersta) Sveriges minsta omklädningsrum. 2 duschar. Mögel. Läktaren är hyffsad.

8. Dynohallen (Nora) Även här gäller baracker. Båsen i hallen är alldeles för små. Istället för plexiglas används här galler!

7. Trängen (Örebro) Omklädningsrummen är bra. Hallen är kass! För att se linjerna på planen så får man åka runt med förstoringsglas framför ögonen. Nybyggd cafeteria!

6. GB Hallen (Flen) I Daimstrutens hemstad finns GB Hallen. Hallen byggdes 1999 så den är inte allt för gammal. Läktarna får klart godkänt och omklädningrummen duger.

5. Sparbankens Ishall (Arboga) Puck över belysningen är inte allt för ovanligt här med tanke på att det är grymt lågt i tak. Hallen är fin med läktare runtom men man vet aldrig om man får byta om i baracker eller om man får byta om inne i hallen.

4. Surahallen (Surahammar) Stora och fina omklädningsrum. Man får en skön känsla när man spelar här. Läktarna går runtom rinken.

3. Lindehov (Lindlöven) En klassisk ishall. Omklädningsrummen är lite små men cafeterian är av hög klass och det är just tack vare den som Lindehov tar en tredjeplacering!

2. Ishallen (Köping) Mupparnas hemstad har en fin ishall som liknar Sparbankens Ishall i Arboga. Omklädningsrummen kan man inte klaga på. Otroligt skön is.

1. ABB Arena (Västerås) Seriens klart finaste! Riktigt stora omklädningsrum. Hela anläggningen är otroligt fin. Duscharna skulle kunna vara varmare men en bastu räddar förstaplaceringen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0