Antal vänner på facebook: Bergström 1046 - Fernström 723
Antal poäng i betyget efter grundskolan: Bergström 180 - Fernström 185
Antal views på EP: Bergström 323 - Fernström 1093
Antal krokar i omklädningsrummet: Bergström 4 - Fernström 6

Måndag

Redaktionen vill passa på att gratta Sannaheds IF eftersom dem har tagit klivet upp i Div 7. Klickade in på Kumlanytt.se för en liten stund sedan och såg detta " Sannaheds främsta mågörare under säsongen har varit Robin Schilling 12, Calle Arvidsson 9, Johan Thungren 7 och Cristian Dalmo 6. " Johan Thungrens kommentar till det hela var kortfattat: "Jag är kung".

/Powernap

Läget i laget!

Med cirka tre veckor kvar innan serien drar igång så börjar alla pusselbitar vara på plats. Man har hitils spelat sju träningsmatcher och man har vunnit två av dem men det återstår ytterligare ett par stycken innan seriepremiären hemma mot Örebro den 17:e oktober!
Stommen i laget finna kvar och man har även värvat in en del nya spelare, en av dem är hemvändaren Victor Sandin som har tagit över kaptensrollen.

Laget just nu:

Målvakter: Markus Fernström

Backar: Oscar Bergström, Tobias Eriksson, Björn Thuresson, Jacob Sikh, William Öbohm, Victor Sandin (Ny från Örebro), Gabriel Wilhelmsson(Ny från Hallsberg)

Forwards: Johan Thungren, Andreas Bringhed, André Angbäck, Christian Dalmo, Andreas Hörnestedt, William Åhlund, Emil Lindh, Cristoffer Lybeck (Ny från örebro), Niklas Brandin (Ny från Örebro), John Heppich (Ny från Hallsberg), Filip Wallberg (Ny från Hallsberg), Robert Cerins (Ny från Örebro)

Tränare: Håkan Andersson (Ny från Guldsmedshyttan), Stefan Angbäck

Dagens outfit!

Underställ
Underställ: Rebook Speedwick

Damaskhållare: Warrior

Suspensoar: Reebok 9K Sr. Compression Jock Short - '10 Model

Damasker: Chicago Blackhawks RBK Edge SX100 Adult Hockey Socks (Röda)

Byxor: Warrior Hustler

Skridskor: Bauer Supreme One100 Limited Edidtion

Benskydd: Bauer Vapor X:60

Axelskydd: Bauer Vapor X:60

Armbågsskydd: Bauer Vapor X:60

Tröja: Chicago Blackhawks RBK Edge Premier Hockey Jersey (Röd)

Hjälm: Bauer 9900 Combo

Handskar: Bauer Vapor X:60

Klubba: Easton Stealth S19

Första vinsten!

Kumla J18 besegrade under eftermiddagen Lindlöven IF på bortaplan med 3-6, resultatet inebar att man tog den första vinsten för säsongen 10/11. Kumla tog kommandot redan efter ett par minuter då Christian Dalmo gjorde 0-1. Kumla utökade sedan sin ledning till 0-2 genom Niklas Brandin. I den andra perioden så började puckarna ramla in bakom lindekeepern och inför tredje perioden stod det 1-5 till Kumla. I den tredje perioden gjorde Johan Thungren 6-1 men Lindlöven hämtade upp till 3-6 innan slutsignalen gick. Matchens lirare blev idag Christoffer Lybeck!

/Valvaka

Dålig uppdatering

Här kommer den efterfrågade intervjun med Niklas Brandin efter förlustmatchen mot Linköping.
Slänger även in en film på Robin "Bertil" Bertilsson när han vikarierar som målvakt!

8/8

Kumla J18 förlorade i returmötet mot Kristinehamn på bortaplan med 8-2. Kristinehamn tog kommandot direkt efter nedsläpp men hade svårt att få in pucken i mål. Ett par puckar låg och dansade på mållinjen men Kumlas försvar lyckades slå bort dem. 8.30 in i första perioden så åker André Angbäck på ett matchstraff efter en bentackling och strax senare klev även Tobias Eriksson av efter ha skadat sätesmuskeln. Första perioden slutade 2-0 till Kristinehamn. I den andra perioden så försökte Kumla att komma ikapp men Kristinehamn var dock för bra. I den tredje perioden så rann siffrorna iväg och Kumla plockade i slutet av matchen ut målvakten i utbildnings syfte men fick dock ett mål i baken. Slutresultatet skrevs till 8-2. Kumlas målskyttar var Marcus Persson och Roberts Cerins som båda två gjorde sina första mål i Kumlas J18.
Matchens lirare blev grovjobbaren Niklas Brandin som fick ett mål bortdömt. Brandin har visat väldigt fin form den här helgen och igår lyckades han även göra mål i J20-matchen mot Skövde.

/Ensam mamma söker

Matchhelg

Kumlas J18 förlorade igår mot Linköping med 2-4 efter en jämn och fartfylld match. Kumlas mål gjordes utav William Åhlund och Niklas Brandin som gjorde sitt första mål i Kumlatröjan. Intervjuer kommer upp imorgon.

Redaktionen fick tag på Bergström under fredagskvällen så här säger han till bloggen om matchen i fredags: Jag tycker vi börjar matchen bra sen får dem ett mål efter slarvigt spel i försvarzon sen tycker jag vi rycker upp oss men slarvar alldeles för mycket i försvarszon under hela matchen.

Oscar Bergströms får ++++, klev av i andra perioden efter en knätackling.
Markus Fernström får +++, utvald till matchens lirare, borde ha tagit 1-3 målet.

Imorgon är det dags för match igen, motståndet står Kristinehamn för. Kristinehamn som senast besegrade Kumla med 7-1 i Kumla får stå som favoriter i returmötet då Kumla saknar Christian Dalmo, Johan Thungren och Oscar Bergström som är tre stycken nyckelspelare. Alla tre bidrar med mycket på isen men framförallt så har dem rutin!

/matlåda

Skvallerpressen igång?

Skvallerpressen har gått ut med att sagt att jag ska betala 1kr för varje åskådare som kommer och det är HELT sant!! Dagen ser ut som så att #18 och #33 drar ner på stan för att ta reda på tempen i staden inför det här stekheta mötet ikväll. #18 och #33 kommer sedan köra en gemensam lunch ihop på hemlig ort. 15.30 samling till lätt ispass med J20.
19.30 Match! Kumla Hockey - HF Linköping

Kumla-Linköping (Enkronasmatch)

Imorgon 19.30 tar Kumla J18 emot Linköping i sin tredje träningsmatch. Säsongen har startat med två stycken förluster men imorgon tänker laget bryta trenden! Alla spelare är tillgängliga förutom Christian Dalmo som har en spricka i handleden.
Nedsläpp är 19.30 men redan 16.30 går laget på is och gör en lätt träning som avslutas med fredagsstraffar.
Enligt en källa till bloggen så lovar #18 att skänka 1kr till Röda korset för varje person som går på matchen, så ta med dig alla dina vänner så ska vi fylla Weiderman Buss Arena och samtidigt tömma Oscar Bergström plånbok!

Bilder

Tjena #33 här! sitter och kollar på lite bilder ifrån förr, tänkte det att jag slänger upp lite trevliga bilder på bloggen också!

Stark tvåvägs center ?

Till vänster Jesper "Lidas" Ådin och till höger #33.

Lineup! från vänster: Jesper "Lidas" Ådin, Markus "Ferna" Fernström, Simon, Oscar "18" Bergström.

Johan "Tunis" Thungren ser grymt taggad ut på denna bild !

Hittade även ett par bilder på #18!

10+2 pinnar blev det för #18 mot Västervik.

Siktet inställt på vadå ?

/13-2

Helg!

Dålig uppdatering på sistonde.. Imorgon drar Kumlas J20 återigen mot Västergötland och Skövde för att spela sin tredje träningsmatch. Säongen har börjat med två stycken förluster och har 4-11 i målskildnad inför morgondagen. Många spelare har lämnat åtebrud inför matchen, en utav dem är Christian Dalmo som under Tisdagen match fick en spricka i handleden. I och med alla återbud så får många unga killar från J18 gå upp och vissa vad dem går för!