Maskin

Känner att jag är i toppform just nu, 4mål och 1ass på två matcher, när hände det senast? Aldrig. Krogen går bra också, vip på Frimis på fredag och har en fribiljett till Italiobrothers på Strömpis med. Har dock sänkt mig till 50% på strömpis, illa! Bara igång och jobba damer på fredag igen, på frimis är det bara 100% damer som gäller!  Allt går bra just nu förutom dieten som går att helvete!

Helg !

Äntligen fredag! Kvällen kommer att tillbringas på dansgolvet i den gula villan! Senare fram mot natten blir det förhoppningsvis efterfest någonstans i det vackra Örebro!
/marieberg

Kukdag

Tänkte bara kolla om det är någon som är sugen på att köpa min 740, den går som en klocka! 130 hästar under vad som brukade vara huven! Nya vinterdäck sitter på och den är nyservad! En och annan repa här och där och någon enstaka buckla att banka ur men annars inga större fel! Kanske ska säga det också att bilen har blivit 30cm kortare men det är inget man lägger märke till!
Årsmodell vettefan men den går på bensin iallafall!
Priset, en påse gifflar eller högstbjudande!

Nås på 0708582766!


Fler bilder kan skickas vid önskemål!
/whiplash

Söndag

Nyss hemkommen ifrån Hällefors med en straffseger i bagaget! Matchen slutade 7-6 efter att William Åhlund och André Angbäck missat sina straffar så klev Alexander Lenartsson fram och hängde sin straff!
Efter det så hade Jim Ericsson i Nora/Hällefors pressen på sig att sätta sin straff, vilket han inte gjorde! Tack vare mitt trashtalk i båset under straffläggningen. Även Max Starkenberg i målet ska ha beröm men känner att det var helt klart min förtjänst att Jim missade sin straff!
Erbjöd till och med att han skulle få låna min klubba men men!

*******************

Vad händer ikväll då? Jo det blir sängen med en lite cola, chippspåse, ett par kex choklad och en jävligt bra film!Avslutar med en bild på Jim i action!


/Diet

Helg!

Dålig uppdatering jag vet! Helgen började iallafall med sen träning som alla andra fredagar sedan hem och få dambesök och ha filmkväll, soft! Idag, vaknade vid 10-tiden men låg och drog mig kvar lite i sängen en stund innan frukosten. 14.30 var det nedslpp i bussgaraget! Skåre stod på schemat för J20 och jag intog min vanliga plats på lätaren! Matchen slutade 5-10, extra plus till Tunis som går in och mordhotar en spelare. Mer sånt!! Slutade såklart med ett MP och jag kan nog räkna med att ha Tunis bredvid mig på lätaren ett bra tag framöver!
Imorgon då? Jo bortamatch mot Nora/Hällefors i Hällefors. Kan nog räkna med mycket trashtalk och en cirka 20-25 minus i ishallen!


********************************************************************


Vill även passa på att gratta Ludwig Wreth som fyller 18 idag! Stort grattis från redaktionen!
Och för er damer som vill ha hans nummer så går det att lösa genom bjuda mig på en redbull vodka på strömpis  nästa helg!
Stort grattis!


/långkallsingar

RSS 2.0