8/8

Kumla J18 förlorade i returmötet mot Kristinehamn på bortaplan med 8-2. Kristinehamn tog kommandot direkt efter nedsläpp men hade svårt att få in pucken i mål. Ett par puckar låg och dansade på mållinjen men Kumlas försvar lyckades slå bort dem. 8.30 in i första perioden så åker André Angbäck på ett matchstraff efter en bentackling och strax senare klev även Tobias Eriksson av efter ha skadat sätesmuskeln. Första perioden slutade 2-0 till Kristinehamn. I den andra perioden så försökte Kumla att komma ikapp men Kristinehamn var dock för bra. I den tredje perioden så rann siffrorna iväg och Kumla plockade i slutet av matchen ut målvakten i utbildnings syfte men fick dock ett mål i baken. Slutresultatet skrevs till 8-2. Kumlas målskyttar var Marcus Persson och Roberts Cerins som båda två gjorde sina första mål i Kumlas J18.
Matchens lirare blev grovjobbaren Niklas Brandin som fick ett mål bortdömt. Brandin har visat väldigt fin form den här helgen och igår lyckades han även göra mål i J20-matchen mot Skövde.