Fifa turneringen del 2 av 7!

I Fredags avgjordes den andra turneringen av 7 hemma hos Fernström. Det var en otroligt jämn turnering förutom två matcher som spårade ur, en utav dem var mellan favorit tippade Åhlund och turneringsvärden Ferna.
Resultatet slutade 9-0 till Åhlund, Fernströms ursäkt var att han inte hade någonting att spela för, dock så åkte sandin ut i gruppen i och med resultatet.
Första Semifinalen stod imellan Ludwig Wreth (Barcelona) och Hörna (Chelsea). Matchen var otroligt jämn och fick avgöras efter " Golden Goal" där Ludwig Wreth segrade!
I den andra Semifinalen möttes Åhlund (Liverpool) och Fernström (Manchester United). Även den matchen var otroligt jämn och avgjordes på straffläggning efter att Fernström haft ett ribbskot i under " Golden Goal " och Åhlund haft ett friläge!
Efter straffläggningen så var det Åhlund som hade gått vidare till Final efter att Fernström återigen träffat ribban.

I Finalen så möttes Wreth som under den första turneringen bara hade gjort ett ända mål och Åhlund som inför kvällen var regerande mästare!
Matchen var jämn och Ludwig Wreth tog efter en stund ledningen med 1-0. Åhlund svarade dock och gjorde 1-1 och sedan 1-2 och när han gjorde 1-3 så punkterade han matchen och slutresultatet blev 3-1 till William Åhlund som nu har vunnit två Turneringar i rad! Frågan är vem sóm ska sätta stopp för hans framfart nästa helg!

Inför nästa helg så kommer man att kunna spela på turneringen.
Oddsen ligger just nu på

Åhlund (Liverpool) 1.25
Fernström (Manchester United) 1.85
Ludwig Wreth (Barcelona) 1.65
Victor Sandin (Real Madrid) 2.65
Hörna (Chelsea) 2.00


// Pommes och Flintastek

Kommentarer
Postat av: Hörna

vafan! jag vann ju gruppen, jag borde ju ha låga odds;)

2010-05-17 @ 21:49:25
Postat av: Redaktionen

haha ja men vi har granskat dig och resultaten den här veckan har inte gått med dig så ditt odds landar på 2.00 idag:)

2010-05-17 @ 23:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0