Lottodragning

Satt och följde lottodragningen igårkväll som vanligt.. men till min förvåning kommer den här filuren upp i rutan !





/28

fredag hela veckan

Tja gott folk! det var ett bra tag sen jag skrev något här. Det händer en hel del just nu och har lagt bloggen lite åt sida. Som Bergström skrev i det tidigare inlägget så tog jag en liten "time out" men är tillbaka nu, för någon vecka iallfall.. Många har frågat vad jag gjorde under tiden när jag inte träna, tror dem flesta har fått ungefär samma svar... FIFA!  Japp det stämmer, jag tog upp min fifakarriär för ett tag sen och kunde efter ett tag inte släppa taget. blev inte mycket motion för mig inte. MEN jag tog guld i premier leauge, vann engelska liga cupen och kvallifiserade mig till MLT (Fifas svar på champions league). Nog pratat om mig..
Oscar Bergström gjorde krogendebut i fredags, 3 månader och 11 dagar sen bara.. Tror 76% av mellansveriges befolkning har hört från första Januari att han och robban skulle ut på krogen varje helg fram tills nu, blev det av? Nej. Men men, utskickad från strömpis blev han iallafall och jag får nog börja leta efter någon annan att gå ut med den 26 mars. . .

Kumlas J20 spelade sin första kvalseriematch idag borta mot Leksand, det blev stryk med 5-2 efter en mycket svag start.



/lagfest?

update

Bloggen har varit ganska kall så här i slutspelstider!
***
#33 tog en time out för att få tillbaka suget. Fernström som nu är tillbaka i full träning. Han följde tyvärr inte med till kungsör där 2 debutanter fick stå. Emil Lind och Max Starkenberg som gör en kanon turnering. Emil blev tyvärr skadad i den sista matchen, bloggen önskar krya på dig.
***
Fernström som går under smeknamnet KUBEN i föreningen har varit nere för räkning dom sista veckorna. Han meddelade bloggen att han hade hittat ett paradis. Paradiset som visade vara toaletten men inte vilken toa som helst utan med TV OCH XBOX!!
***
Lybeck skadad igen.......
***
J20 i kvalserien....
***
till sist lite slutspelssnack.... #18 tippar.
Färjestad - Brynäs 4-1 i matcher
Skellefteå - Linköping 4-3 i matcher
Luleå - Djurgården 4-2 i matcher
HV71 - AIK 2-4 i matcher
/fifa 04

RSS 2.0