Vinst i premiären!

Kumla fick en bra start på säsongen efter en vinst mot Örebro! Det var en väldigt svängig match där båda lagen turades om att ha ledningen. Victor Sandin började målskyttet genom att göra 1-0 i powerplay.
Några minuter senare fick Örebro in ett kvitteringsmål genom exkumlingen William Hagelin.
Christian Dalmo tog sedan och ökade på ledningen med 2-1.
Inför den andra perioden så skulle Kumla försvara sin 2-1 ledning men istället så tappar man matchen helt och Örebro leder matchen med 3-4 inför den sista och avgörande perioden.
I den tredje perioden bjud det på en hel del mål för båda lagen. Det blev ett spännande slut på matchen, när det återstod mindre än en minut av matchen så gjorde Örebro 7-6 genom Rasmus Fyrphil.
Men Kumla stod emot bra och man kunde tillslut fira säsongens första 2 poängare!

Kumla Hockey vill passa på att tacka för ett enormt läktarstöd under dagens match!