Segertåget

Kumla J18 går som på räls! Idag kom tredje raka vinsten hemma mot Lindlöven. Matchen började mycket bra för Kumla då André Angbäck gjorde 1-0 efter bara 30 sekunder.
Lindlöven får sedan in en kvittering men 3 minuter senare gör Christian Dalmo 2-1. Cirka 2 minuter senare gör Emil Lindh 3-1 som sedan står sig perioden ut.

Skott: 16-13

I andra perioden får Lindlöven upp ett bra tryck mot Kumla men lyckas hålla undan efter ett bra försvarspel. När Christian Dalmo fick sedan en chans att utöka ledningen till 4-1 som han tog tillvara på! Cirka 20 sekunder senare utökar Niklas Brandin på ledningen till 5-1.
Lindlöven får ett par riktigt bra lägen att göra 5-2 men lyckades aldrig få in puckarna i mål.
5-1 står sig perioden ut.

Skott: 14-12

Den sista perioden blev mållös för Kumla trots många lägen att utöka ledningen. Istället gjorde Lindlöven 5-2.
Perioden var svängig med lägen åt båda håll men det var Lindlöven som fick ett ordentligt tryck i Kumlas försvars-zon i slutet av matchen. Men tack vare ett riktigt bra försvarspel så blev det inga mer mål för gästerna.

Skott: 8-17

Matchen slutar 5-2 till Kumla som nu leder serien! Cristofer lybeck missar nästa match efter en spark mot en Lindespelare.
Skotten slutade 38-42