Beach 10

#33 verkar storsatsa mot säsongen 10/11, senast idag så var han på gymmet och pumpade muskler! Ryktet om att #33 setts på gymmet spred sig ända till Flinkagatan där #18 snappade upp ryktet och bestämde sig för att inte vara sämre, så han packade väskan och tog sig till ishallen med bil såklart! han har ju aldrig tagit cykeln någonstans.

Simon Karlsson en av dem tre pusselbitarna i superkedjan har nu lagt skridskorna på hyllan! Han öppnar dock för en comeback om det skulle behövas, tills dess så kommer tröja #20 att pensioneras och ska enligt rykten hissas upp under Kumla Stadshotell Cup utav Adam "Chala" Karlsson.

Den forna backjätten Adam "Chara" Lind säger till bloggen att han öppnar för en tränarkarriär om ett par år för Kumla Hockey! Adam var en ung talang med ett grymt spelsinne och "Raketer" på fötterna som la skridskorna på hyllan efter det att han inte hade blivit uttagen till Tv-Pucken.
Han säger att han kommer att starta från grunden med ett par hungriga hockeylirare födda 05 som han sedan ska coacha ända vägen fram till NHL!

Här är en videolänk som bevisar Adams storlek och sinne för närkampsspelet. Håll koll på #13!
http://www.youtube.com/watch?v=K-Okjff4n3g


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0