Andra raka!

Kumla fortsätter övertyga i J18 Div 1 västra. Igår slog man Surahammar på bortaplan med 2-11 (0-5,2-4,0-2)
Redan när pucken släpps får Kumla press mot Surahammar men får inte in något mål förens efter 5.25 genom Niklas Brandin. Kumla fortsätter att pressa på perioden ut och lyckas få in fyra mål till innan slutsignalen för den första perioden gick.

Dem första minuterna i andra perioden var inte Kumla med i matchen så Surahammar kunde trycka in 1-5. Men Kumla ryckte upp sig och lyckades göra ytterligare fyra mål i den andra perioden medans Surahammar gör två.

I den tredje perioden märks det att matchen var näst intill avgjord. Surahammar verkar ha gett upp matchen men Kumla fortsätter att trumma på och gör ytterligare två mål innan slutsignalen.

Skott: 39-45