Pizzeria ranking 2010!

Nu är det dags att ranka Kumlas pizzerior. Det jurryn (#33) tittar på är smak,pris och hur det är att äta på pizzerian.

Här är listan:

1. Pizzeria Svängen! Deras Panpizzor är det godaste man någonsin kan äta på en pizzeria. Priset är dock lite väl högt, 80kr för pizzan och 2 colaburkar.

2. Aramis! Pizzorna är mycket goda dock är bagarna lite för ojämna, dvs att ibland kan pizzorna bli perfekta men ibland bli lite brända. Priset ligger på 60kr för en Vesuvio med 2st colaburkar. Ett mycket bra pris för en mycket god pizza. Lokalen är dock i sämsta laget, men betyget blir ändå en andra plats.

3. Valentino! En mycket fin och trevlig pizzeria! Stenugnsbakade pizzor med mozzarellaost kan man aldrig säga nej till. Förutom när man ser priset...

4. Patricias! På en fin fjärdeplacering hittar vi Patricias! En pizzeria som har haft många ägare under den tiden pizzerian funnits. Pizzorna är hårt krittiserade av vissa men högt rankade av vissa, dock inte av Vagenmotelit.

5. Grillcenter! Var från början en korvmoj men har för något år sedan breddat ut sortimentet med att införskaffa sig en pizzaugn! Pizzorna får godkänt men inte mer. Priset ligger på ca 60kr här med.

6. Mona-Lisa är en pizzeria som många inte lägger märke till men pizzerian har fått 4 stjärnor utnämt av www.restaurangportal.se. Varför jag sätter Mona-lisa som nummer 6 är för att jag har för lite erfarenhet därifrån men har hört från många att det är väldigt goda pizzor där.

7. På 7:e plats kommer Maestro, en pizzeria som mer är som en resturang. Pizzorna får godkänt dem är dock väldigt flottiga vilket håller ner betyget. Servicen är jättebra, man behöver bara sätta sig sen så kommer kyparen och tar beställningen.

8. Delon! Pizzeria Delon är Hällabrottets stolthet. Pizzorna är goda men man måste ta sig ända ut på landet för att få en pizza i magen om man väljer Delon. Utkörning skulle verkligen vara något positivt för dem men man kan inte kräva allt. Betyget blir iallafall en stabil 8:e plats.

9. Semurg! Pizzorna smakar som på en vanlig lågbudget pizzeria och det ligger mitt ute i ingenstans, dock ett bra allternativ för bönderna som bor där i trakterna.

10. Sist på listan kommer Canaria, Pizzerian ligger hyffsat centralt men lokalen är dock dålig. Pizzorna är okej men inte mer. Positivt för Canaria är att dem har utkörning, dock har det hänt att det tar uppimot 2 timmar att få hem pizzan.


Kommentarer
Postat av: Lidas

Hmm intressant lista.. men jag ser inte Valentino någonstans?



vilket enligt mig är minst top 3!

2010-06-26 @ 19:14:20
Postat av: Anonym

men haaaallå, ni har ju glömt den godaste..patricias???

2010-06-28 @ 00:53:05
Postat av: redaktionen

Nej vi har inte glömt patricias, det har blivit ett fel bara.

2010-06-28 @ 03:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0